kierownik ds. gastronomii

Zakres obowiązków:

  • nadzorowanie i zarządzanie podległym zespołem
  • zamówienia towaru oraz utrzymanie stanów magazynowych
  • współpraca z dostawcami
  • nadzorowanie spotkań biznesowych, wydarzeń okolicznościowych itp.
  • wykonywanie czynności związanych z obsługą gości
  • obsługa kasy fiskalnej
  • dbałość o wysoki standard oraz jakość usług
  • dbanie o porządek w miejscu pracy
  • nadzór nad przygotowywaniem sal do posiłków, dbanie o czystość i odpowiednie nakrycie stolików itp.

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy w dziale gastronomii
  • umiejętność zarządzania zespołem
  • wysoka kultura osobista
  • umiejętność pracy w zespole
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym
  • dobra organizacja pracy
  • łatwość nawiązywania kontaktów, komunikatywność, pozytywne nastawienie
  • gotowość i chęć do nauki

Oferujemy:

  • umowa o prace
  • wsparcie zespołu
  • stabilne zatrudnienie – zależy nam na długotrwałej współpracy
  • możliwości rozwoju
  • równoważny system czasu pracy

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 734 828 082 lub przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres mariusz.dorozinski@polanika.pl

W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Komplex Świętokrzyska Polana Sp. z o.o., moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.

Scroll to Top