Zakres obowiązków:
- nadzorowanie i zarządzanie podległym zespołem
- zamówienia towaru oraz utrzymanie stanów magazynowych
- współpraca z dostawcami
- nadzorowanie spotkań biznesowych, wydarzeń okolicznościowych itp.
- wykonywanie czynności związanych z obsługą gości
- obsługa kasy fiskalnej
- dbałość o wysoki standard oraz jakość usług
- dbanie o porządek w miejscu pracy
- nadzór nad przygotowywaniem sal do posiłków, dbanie o czystość i odpowiednie nakrycie stolików itp.
Wymagania:
- doświadczenie w pracy w dziale gastronomii
- umiejętność zarządzania zespołem
- wysoka kultura osobista
- umiejętność pracy w zespole
- gotowość do pracy w systemie zmianowym
- dobra organizacja pracy
- łatwość nawiązywania kontaktów, komunikatywność, pozytywne nastawienie
- gotowość i chęć do nauki
Oferujemy:
- umowa o prace
- wsparcie zespołu
- stabilne zatrudnienie – zależy nam na długotrwałej współpracy
- możliwości rozwoju
- równoważny system czasu pracy
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 734 828 082 lub przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres polanika@polanika.pl
W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Komplex Świętokrzyska Polana Sp. z o.o., moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.