zastępca szefa kuchni

Zakres obowiązków:

  • nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy Kuchni
  • asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowaniu menu
  • przygotowywanie posiłków i menu
  • zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw
  • koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni
  • kontrola kosztów, zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów
  • utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny

Wymagania:

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub innej pokrewnej roli w branży gastronomicznej
  • znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
  • umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym wieczorami i weekendami
  • aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne

——————–

  • aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • sumienność
  • pracowitość
  • komunikatywność
  • umiejętność pracy w zespole
  • dyspozycyjność

Oferujemy:

  • elastyczne formy zatrudnienia, dostosowane do indywidualnych potrzeb (możliwa umowa
    o pracę)
  • grafik pracy ustalany indywidualnie
  • stabilną pracę w nowoczesnej firmie
  • możliwość rozwoju zawodowego
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 734 828 082 lub przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres polanika@polanika.pl

W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Komplex Świętokrzyska Polana Sp. z o.o., moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.

Scroll to Top