Zakres obowiązków:
- nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy Kuchni
- asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowaniu menu
- przygotowywanie posiłków i menu
- zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw
- koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni
- kontrola kosztów, zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów
- utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny
Wymagania:
- doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza lub innej pokrewnej roli w branży gastronomicznej
- znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
- umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji
- gotowość do pracy w systemie zmianowym, w tym wieczorami i weekendami
- aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
——————–
- aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- sumienność
- pracowitość
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
- dyspozycyjność
Oferujemy:
- elastyczne formy zatrudnienia, dostosowane do indywidualnych potrzeb (możliwa umowa
o pracę) - grafik pracy ustalany indywidualnie
- stabilną pracę w nowoczesnej firmie
- możliwość rozwoju zawodowego
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 734 828 082 lub przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres polanika@polanika.pl
W przypadku zainteresowania udziałem w przyszłych procesach rekrutacyjnych prosimy dodatkowo o dopisanie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Komplex Świętokrzyska Polana Sp. z o.o., moich danych osobowych, podanych przeze mnie w niniejszym formularzu aplikacyjnym, w tym w załączonym CV, na potrzeby przyszłych procesów rekrutacyjnych, które będą mieć miejsce w okresie 1 roku od dnia wyrażenia zgody.